Tudományos, szakmai pályázatok 2021.

- A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Katasztrófavédelmi Tudományos Tanács pályázati felhívása
A pályázatok postára adásának határideje: 2021. szeptember 30.
Részletek

Adatkezelési tájékoztató a Belügyi Tudományos Tanács online pályázati felületén történő személyes adatok kezeléséről
Hozzájáruló nyilatkozat személyes adatok kezeléséhez, sokszorosításhoz, továbbításhoz

- A Belügyi Tudományos Tanács „Digitális oktatás a rendvédelmi képzésben” című tudományos pályázati felhívása.A pályázatok benyújtásának módja: kizárólag elektronikus úton, a Belügyi Tudományos Tanács online pályázati felületén
A pályázat feltöltésének határideje: 2021. július 31. 24:00
Részletek

- A Belügyi Tudományos Tanács „Társadalmi felzárkózás 2030” című tudományos pályázati felhívása. A pályázatok benyújtásának módja: kizárólag elektronikus úton, a Belügyi Tudományos Tanács online pályázati felületén
A pályázat feltöltésének határideje: 2021. október 3. 24:00
Részletek

- PhD (doktori) képzési pályázat
A Belügyminisztérium közigazgatási államtitkára és a Belügyi Tudományos Tanács pályázatot hirdet a Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE) PhD hallgatói számára a doktori képzési díj, illetve a doktori fokozatszerzési eljárási díj költségátvállalására a 2021/2022. tanévre. A költségátvállalás célja a belügyi tudományos kutatói utánpótlás biztosítása a PhD (doktori) tudományos fokozat megszerzésének elősegítése útján. A pályázatok benyújtásának módja: kizárólag elektronikus úton, a Belügyi Tudományos Tanács online pályázati felületén .
A pályázat feltöltésének határideje: 2021. szeptember 6. 24:00
Belügyi Tudományos Tanács online pályázati felülete
Részletek

- BM gyakornoki pályázat tudományos kutatás folytatására
A Belügyminisztérium közigazgatási államtitkára, a Belügyi Tudományos Tanács elnökének pályázati felhívása a Belügyminisztériumot érintő közszolgálati témában – doktorandusz, abszolutóriumot szerzett és doktorjelölt – kutatók számára gyakornoki rendszer keretében tudományos kutatás folytatására.
Határidő:2021. április 30.
Pályázati felhívás
Belügyi Tudományos Tanács online pályázati felülete
Plakát

- MRTT Migrációs Tagozat, OIF és OIF TT közös tudományos pályázata
Az MRTT Migrációs Tagozata, az Országos Idegenrendészeti Főigazgatóság, valamint az OIF Tudományos Tanács közös pályázatot hirdet olyan tanulmányok elkészítésére, amelyek a legális és illegális migráció, illetve a menekültügy történetével, aktuális kérdéseivel, nemzetközi és hazai jogi szabályozásával, a jogalkalmazás elméleti és gyakorlati kérdéseivel, valamint problémáival foglalkoznak.
Határidő: 2021. szeptember 20.
Részletek

Eseménynaptár

Újdonságok/Frissítések